Basis vinsmaking
Sep
27
7:00 PM19:00

Basis vinsmaking

Denne torsdag har vi introkurs i vinsmaking på plakaten. Vår kjære Magnus, som er daglig leder på Rot og utdannet sommelier, tar kveldens gjester gjennom fire ulike vine og går gjennom hvordan man smaker vin, og hvilke smakskomponenter som vurderes. Han vil også snakke om vekt i mat og vin, og forklare grunnprinsippene for å oppnå gode mat og vinkombinasjoner.

Smakingen krever ingen forkunnskap :-)

Pris kr. 399,- pr pers
Påmelding via mail til post@rotvb.no eller via Facebook PM.

View Event →
Introduksjonskurs i musserende vin
Sep
20
7:00 PM19:00

Introduksjonskurs i musserende vin

Denne gangen vil vi holde et introkurs i musserende vin, holdt av vår kjære daglig leder og sommelier Magnus. Vi skal smake fem ulike musserende viner, deriblant både champagne og årgangschampagne.

Kurset krever absolutt ingen forkunnskap, og kommer til å forklare både fremstilling og forskjell på de ulike vinene.

Kuvertpris: kr. 399,- pr. person
Begrenset antall plasser. Påmelding via mail til post@rotvb.no eller via Facebook PM.

View Event →
Fokus på Sør-Afrika
Sep
6
5:00 PM17:00

Fokus på Sør-Afrika

Sør-Afrika er mer enn bare kartongvin. Takket være en ny generasjon rebelske vinmakere er Sør-Afrika blant de aller mest spennende vinregionene for tiden.

Vår restaurantsjef og sommelier Lena har nylig vært på studietur til Sør-Afrika, og skal lede kveldens smaking av både hvite og røde viner.

Dette er en unik mulighet for å lære mer om dette spennende vinområdet. Smakingen krever ingen forkunnskap.

Vi har begrensede plasser så book fortløpende.
Reservasjon kan gjøres via PM eller post@rotvb.no
Pris pr pers kr. 350,-

View Event →