Back to All Events

Proseccosmaking.

Denne onsdagen får vi besøk av Massimilano Bisol for Bisol Desiderio et Figli, en av de eldste vinproduserende familiene fra Veneto, med historie tilbake til midten av 1500- tallet. Familien har 125 hektar med vinmark innenfor DOC grensene i Valdobbiadene og Treviso fordelt på 35 godt plasserte vinmarker. Flaggskipet er hele 3 hektar vinmark i de berømte Cartizze markene. Bisol Desiderio regnes som en av de aller beste produsentene av Prosecco DOC. De jobber med en overbevisning om at god Prosecco DOC blir til i vinmarken.

Denne kvelden smaker vi de ulike proseccoene Belstar, Crede og den mer naturlige Noso2. Denne er en flott mulighet til å smake ulike stiler i prosecco.

3 viner for 299,-

Påmelding via mail til post@rotvb.no eller via Facebook PM.

Earlier Event: November 15
Vinsmaking hvit Tyskland.
Later Event: December 6
Vinsmaking rød Rhône.